nom jeux
logo 100 Cats

100 Cats

EGT Interactive

👀 Тема Животни
💎 Летливост low

100 Cats

Любителите на котки от всички сфери на живота със сигурност ще се зарадват да разберат, че има и видео слот игра, предназначена само за тях. 100 Cats наистина е посветена на любимите им котки, което не е изненадващо.

Ако името на това заглавие на EGT в общи линии издава всичко, което трябва да знаете за играта, все пак има някои елементи, които заслужават да бъдат разгледани по-обстойно - тоест, ако искате поне да се опитате да бъдете победител.

Затова, независимо дали сте алергични към котешка козина или не, прочетете, за да научите повече за 100 Cats.

Нито една забележима мишка

Базирането на слот игри върху косматия свят на котките не е непременно очевиден избор. Въпреки това EGT избра да приеме това предизвикателство.

И всъщност няма какво да се каже за качеството на потапяне във вселената на играта. Общият фон е тъмносин и смътно наподобява звездно нощно небе. Самите барабани се носят над нощен градски пейзаж край океана. На всичкото отгоре те са оцветени в лилави и розови тонове.

Играта няма и някаква специфична музикална тема, мелодиите, които се задействат след печалба, са доста общи и изобщо нямат много общо с котките. Накратко, не може да се каже, че 100 Cats е водеща по отношение на общия дизайн на играта.

Как се играе

100 Cats се играе на 5 барабана и до 100 печеливши линии. Да, това е по една линия на котка. Можете да използвате страничните етикети, за да изберете между 1, 20, 30, 50 и 100 печеливши линии, които да активирате. Няма как да изберете друг брой, така че тук се пригответе за по-големи залози.

Следващата стъпка е да изберете колко монети да заложите на всяка печеливша линия. Това може да стане лесно, като използвате прекия път под барабаните, за да изберете 1, 2, 3, 4 или 5 монети на печеливша линия. Барабаните ще започнат да се въртят веднага щом финализирате залога си.

Използването на функцията за автоматична игра винаги е добра идея, ако искате да поддържате постоянен залог в продължение на няколко поредни завъртания. Кликнете върху съответния оранжев бутон от лявата страна, за да оставите компютъра да поеме колелото, след което седнете удобно и се надявайте на много комбинации! Имайте предвид, че ако изберете да останете в режим на единично завъртане, ще имате възможност да удвоявате печалбите си всеки път чрез опцията Gamble. Кликнете върху бутона, когато се появи, и познайте правилно цвета на скрита карта в последвалата мини игра. Грешно предположение ще доведе до загуба на всички Ваши нови печалби, затова бъдете внимателни.

И накрая, не забравяйте да следите четирите брояча в горната част на екрана. Те представляват четирите прогресивни джакпота в играта. След всяка печалба може да се задейства на случаен принцип бонусната игра "Джакпот карти", като в този случай ще трябва да избирате карти с лице надолу и да ги обръщате, докато не разкриете три от една и съща боя, за да спечелите съответния джакпот.

Среща с котетата

Вероятно сте предполагали, че цялата таблица с печалби на 100 Cats е изпълнена с изображения на различни котки. И сте били прави.

Е, в по-голямата си част бяхте прави, тъй като в долната част на менюто се появяват обичайните символи на карти. Валет, Дама, Крал и Асо са тук с ярки, цветни шрифтове, за да задействат скромни награди.

Останалите шест основни символа са, както се очакваше, котки. Те са във всички форми, цветове и раси, които можете да си представите, и всички изглеждат доста сладки и сравнително дружелюбни, както повечето котки. Комбинациите от три или повече еднакви символа на активирана печеливша линия се изплащат отляво надясно и задействат парична награда, равна на първоначалния ви залог, така че се опитайте да подредите тези котки!

Малко повече

Може да видите Cat Lady да се появява от време на време на барабаните: тя е Wild картата на 100 Cats, която може да замени всеки основен символ и да помогне за формирането на нови печеливши комбинации. Тя е и най-ценната икона от всички, която дава 100 пъти повече от залога ви за комбинация от пет комбинации по рода си.

Розовият знак "Семейство котки" играе ролята на Scatter символ. Той може да се появи само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и три от тях заедно ще задействат бонус от 10 безплатни завъртания.

Котешки късмет?

100 Cats има всички съставки, за да се превърне в солидна слот игра, но нейната вселена е толкова тежка, че някои играчи може да се затруднят да я възприемат.

Ако обаче силно обичате котките, значи сте открили новата си мъркаща игра!

Тук ще намерите демо версия на слота 100 Cats в Iconomist. Ние сме дом на хиляди демо версии на слотове, както с най-новите версии, така и с класическите. Заредете ги и започнете да играете сега!
Вижте нашите прегледи на най-добрите онлайн казина в Iconomist сега! Нашите експерти са положили много труд, за да ви помогнат да намерите идеалното място, където да играете слота 100 Cats за истински пари.
Слот машината 100 Cats е игра с 5 барабана. Това е доста често срещано оформление за слот игри и можете да научите повече за него в нашето ръководство тук.
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете 100 Cats за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете 100 Cats за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo 100 Cats

100 Cats

EGT Interactive