nom jeux
logo 20 DiamonDs

20 DiamonDs

EGT Interactive

👀 Тема Класическо казино
💎 Летливост low

20 Diamonds

Скъпоценни камъни блестят в тази 5-барабанна слот машина с 20 линии на Euro Games Technology. Темата е класически проста, представяйки блестяща гама от скъпоценни камъни в цялата им ярка и блестяща слава. Освен това геймплеят не е твърде сложен за усвояване - което може да се хареса на много нови играчи във формата на слот машини, както и на много ретро играчи. Това обаче означава, че липсват големи бонуси, различни от стандартната игра EGT Jackpot Cards.

Блестящи завъртания

Има много видео слот машини с грандиозни теми и екзотичен дизайн, които отвеждат играчите във всяко кътче на света и отвъд него. Тази игра, от друга страна, дава на играчите възможност да се отпуснат с приятна и ясна тема, без да прави компромис с визуалния уау фактор. С набор от блестящи скъпоценни камъни на барабаните, включително рубини, сапфири, аметисти, изумруди и диаманти, тази слот машина обещава визуален спектакъл от цветове и светлина, който ще задоволи универсалната аудитория.

Цветът и светлината със сигурност са осигурени, особено след като печеливша комбинация от скъпоценни камъни ще накара изображенията да станат сияйни и блестящи. Всичко това обаче изглежда малко прекалено - сякаш има прекалено много детайли и блясък до степен, в която камъните в крайна сметка изглеждат малко фалшиви и пластмасови. Може би фактът, че тази игра е предназначена за игра на по-малки екрани, като например на мобилни телефони и таблети, е попречил на ефективността на визуалната естетика.

Мобилна игра

Като една от "Touch" игрите на EGT, 20 Diamonds е специално адаптирана за мобилен геймплей, благодарение на опростения контролен панел и поредицата от опции за менюто на сензорния екран. В този си вид играчите ще трябва да докоснат иконата на зъбчато колело в горния ляв ъгъл на екрана, за да получат достъп до опциите за залагане, където можете да избирате измежду 5 различни залога - 20, 40, 100, 200 и 400. Това е доста малък диапазон от залози, с които можете да играете, и той не дава на консервативните играчи много възможности да играят някои безопасни завъртания. Така че, ако искате да играете тази игра, ще трябва да се разделите с голяма част от баланса си.

Платете в брой скъпоценностите си

Тази слот машина има 20 постоянни печеливши линии, което означава, че има сравнително добър баланс между честотата на печалбите и размера на наградите. Всъщност само намирането на три от най-малките скъпоценни камъни в играта на печеливша линия от първия барабан надясно ще ви донесе множител на залога на линията от 10 пъти. Оттук нататък единственият път е нагоре. По-долу можете да видите всички печеливши комбинации за стандартни символи със съответните стойности на множителя на залога за линия.

Wild и Scatter

Тази оптимизирана за мобилни устройства слот машина не разполага с големи бонусни функции, но дава на играчите малко помощ с няколко специални символа. Първият от тях е инкрустираният със скъпоценни камъни символ Lucky 7, който играе ролята на уайлд символ, за да попълва печеливши линии вместо други символи. Нещо повече, пет такива символа в редица дават най-големия мултипликатор за залог на линия от 1000x.

Единственият символ, който не може да бъде заменен от уайлд символа 7, е скатер символът - изобразен със зелена, жълта и синя звезда. Не е необходимо това изображение да се появи на някоя конкретна печеливша линия, за да възнагради завъртащите се. Всъщност, ако откриете пет от тези звезди на всеки барабан при едно завъртане, ще получите общ множител на залога от 500x. Това, скъпи играчи, ще превърне максималния залог от 400 кредита в огромен джакпот от 200 000 монети.

Хазарт и бонус

Без значение колко голям късмет имате, малко вероятно е да печелите такива печалби при всяко завъртане. Въпреки това можете да увеличите малките си печалби с бърз и лесен хазарт. Просто познайте дали обърнатата карта е червена или черна и може да удвоите печалбите си от квалифициращото завъртане. Всички грешни залози водят до загуба на печелившата сума и Вие се връщате към основната игра без нищо за показване.

Смутен блясък

Всъщност в тази слот машина на тема скъпоценни камъни няма нищо наистина гениално. Елементите на бонуса са скучни и общи, а самите графики не отговарят на темата. Въпреки това в този мобилен слот има приличен набор от печалби, които могат да превърнат залозите на играчите в големи печалби, докато те се занимават с ежедневните си дела.

Можете да играете безплатни версии на 20 Diamonds слот и хиляди други в Iconomist сега! Дори не е нужно да откривате сметка, за да играете - просто започнете да се въртите!
Разбира се, че можете! Ако искате да платите слота 20 Diamonds онлайн за истински пари, препоръчваме ви да разгледате нашите предложения за най-добрите онлайн казина.
Слот машината 20 Diamonds е игра с 5 барабана и 20 печеливши линии. Ако искате да разберете по какво се различава тя от други игри, които може да играете, разгледайте нашето ръководство тук.
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете 20 DiamonDs за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете 20 DiamonDs за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo 20 DiamonDs

20 DiamonDs

EGT Interactive