nom jeux
logo 40 Almighty Ramses II

40 Almighty Ramses II

EGT Interactive

👀 Тема Египет
💎 Летливост low

40 Almighty Ramses II

Върнете се назад във времето в страната на фараоните с онлайн слота 40 Almighty Ramses II. Видео слотът на EGT Interactive е лесен за игра и изглежда наистина добре. Можете да залагате на 40 фиксирани печеливши линии на 5 барабана, да уцелите уайлд и скатер и да задействате елегантен бонус с безплатни завъртания.

Слот машината 40 Almighty Ramses II е фантастично допълнение към портфолиото на EGT. Впуснете се в древен Египет и вижте какво можете да спечелите!

Влезте в царството на Рамзес II

40 Almighty Ramses II е най-новото попълнение в гамата от египетски слотове на EGT. Българският разработчик вече имаше голям успех с версията на играта с 20 печеливши линии, която дори беше голям хит в наземните казина в цяла Европа.

Онлайн слотът 40 Almighty Ramses II следва сходна тема с тази на оригиналната игра на EGT. Действието ѝ се развива в Древен Египет по времето на Рамзес II. Египетският владетел е смятан за един от най-могъщите фараони и е управлявал в продължение на повече от 65 години.

Рамзес II и съпругата му Нефертари се появяват на барабаните в играта. Тези барабани са разположени на красив фон от палми, пирамиди и пустиня. Няма много анимация или музика, но това е типично за видеослотовете на EGT. Малък джингъл в египетски стил ще звучи всеки път, когато уцелите печеливша комбинация.

Залагане на 40 печеливши линии на 5 барабана

Можете да залагате на 40 фиксирани печеливши линии, когато играете 40 Almighty Ramses II безплатно онлайн. Кралските символи са нископлатени и носят печалби от 5-100x залога на линия до 5-200x.

Птицата и кучето пазач дават 10-300x печалба, а Нефертари и сфинксът - 20-400x. Самият Рамзес II е символът на джакпота и плаща 30-800x.

Повечето символи се появяват подредени, когато играете 40 Almighty Ramses II слот онлайн. Това може да бъде чудесно за Вашата банка, ако уцелите много високоплатени символи. В действителност повечето стекове на екипа ни за преглед бяха пълни с нископлатени кралски символи.

Спечелете 10 безплатни завъртания с движещи се символи

Препоръчваме ви да играете слота 40 Almighty Ramses II онлайн в най-добрите легални казина. Играйте за реални пари и можете да опитате да задействате страхотен бонус с безплатни завъртания.

Храмът в Абу Симбел действа като скатер на играта. Той се появява само на барабани 2, 3 и 4, но ще спечелите 80x, когато уцелите три навсякъде на тези барабани.

С три скатера ще активирате и бонусната функция с безплатни завъртания. В началото печелите 10 безплатни игри. По време на завъртанията, ако на барабан 1 и на която и да е позиция на барабани 3-5 се появи стек от символи, редът между тях ще се запълни с този символ. Това е страхотен подход към разширяващия се символ и нещо, което не сме виждали твърде много пъти.

По време на основната игра или безплатните завъртания можете да уцелите и уайлд символи. Пирамидата в Гиза е уайлд символ и замества всички символи освен скатер символа.

Играйте 40 Almighty Ramses II безплатно днес

Слот машината 40 Almighty Ramses II е друга топ онлайн казино игра от EGT. Тя е страхотна за гледане, има доста висок RTP от 96% и разполага с добър бонус за безплатни завъртания.

Екипът ни за преглед на слот казината имаше известен успех и с дивите символи!

Можете да тествате 40 Almighty Ramses онлайн слот за себе си в iconomist. Опитайте играта безплатно днес и вижте какво мислите.

Търсите още приключения със слотове от EGT Interactive? Вижте тези страхотни слотове на EGT по-долу.

Можете да намерите демо версия на 40 Almighty Ramses 2 слот в iconomist сега! Дори не е нужно да се регистрирате, за да играете, просто заредете играта на избраното от вас устройство и започнете да се въртите.
Разбира се! Разгледайте прегледите на нашите експерти за най-добрите онлайн казина, за да намерите идеалното място за вас, където да играете слота 40 Almighty Ramses 2!
Да, слот машината 40 Almighty Ramses 2 има бонус функция с 10 безплатни завъртания. По време на играта можете да вземете разширяващи се символи, уайлд и скатери.
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете 40 Almighty Ramses II за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете 40 Almighty Ramses II за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo 40 Almighty Ramses II

40 Almighty Ramses II

EGT Interactive