nom jeux
logo Aztec Glory

Aztec Glory

EGT Interactive

👀 Тема Ориенталски
💎 Летливост low

Aztec Glory

Имаме естествено любопитство да изследваме, обикновено, независимо от професията или другите ни интереси, просто не можем да устоим на очарованието на пътуването и откриването на места. За съжаление обаче много от нас не могат винаги да се разхождат със самолет по земното кълбо и определено не в сроковете, в които биха искали. Колко чудесно би било да се върнете във викторианска Англия или в Америка през 20-те години на миналия век? Но машините на времето са не...

Въпреки че възможностите ни са силно ограничени, слот машините с реални пари като Aztec Glory могат да ни дадат виртуална алтернатива на цялото това изследване, при това на малка част от цената. Вярно е, че няма да разменяте истории с местните жители или да си правите селфи на фона на великолепния залез, но пък може да спечелите до 128 642 кредита. Лично ние предпочитаме да вземем парите!

Да направим изкривяване на времето

Един от най-забележителните аспекти на интерфейса на тези 5 барабана е, че той е остарял; графиките изглеждат груби и неусъвършенствани. Сравнете ги с модерна слот машина и веднага ще видите разликата в довършителните елементи. Въпреки че този слот е стар, той носи тази значка с гордост и затова външният му вид не пречи на геймплея. Всъщност графиките от 90-те години спомагат за създаването на уникална атмосфера, в която да играете.

Ще забележите също, че макар матрицата да е доста наситена с изображения, тя не претоварва играчите - фонът е по-скоро приглушен в сравнение с барабаните. И не всички символи в решетката са ексклузивни за заглавието, като например иконите на стойността на картите. Цветовете може и да са ярки, но поради възрастта им блясъкът им е потъмнял с годините, което придава на тази игра почти винтидж филтър.

Нетрадиционен

Ако сте играли игри от EGT, вероятно вече сте забелязали, че те са склонни да правят нещата по малко по-различен начин. Вместо ясен бутон за завъртане и малки парични диапазони на залозите, марката започва с голям залог от 10 кредита. Освен това ще трябва да завъртите барабаните, като непрекъснато натискате стойността на залога си чрез съответните бутони. Това не е бреме като такова, но ще бъде драматична промяна за свикналите с (+) и (-) джаджите, както и с началото на невероятно ниските печалби от 0,01.

Освен тази очевидна подробност на контролния панел, повечето от другите бутони правят това, което трябва, когато трябва, като например опциите за автоматично изиграване и "i". Единственият, за който бихме могли да твърдим, че не го прави, е функцията за залагане, но това е по-скоро защото се появява по начин, който не прилича на интерактивен бутон.

Велик храм

В таблицата с печалбите има различни символи, с които можете да взаимодействате, като например папагал, който струва поне 750 диаманта, когато получите пет от тях, но те са просто парични икони, които носят само пари. Ако търсите нещо допълнително, може би ще искате да се съсредоточите върху голямата плочка на храма в играта; тя е wild за тази слот машина и освен че замества други икони, може да подарява безплатни игри.

За да се задейства, трябва просто да получите три или повече символа навсякъде по матрицата. След като това бъде постигнато, един от многото други символи ще бъде избран на случаен принцип, за да се превърне в специалния символ, след което ще започнат 10-те кръга. Като специална плочка тя може да се разширява по барабаните, което потенциално увеличава шансовете Ви да спечелите по-големи суми пари. Нещо повече, по време на игрите можете да спечелите още 10 рунда, ако имате достатъчно късмет.

Заради риска

Много слот машини имат опции за залагане, тъй като те помагат за увеличаване на развлекателната стойност на цялата игра. Обикновено форматът е игра на гадаене, като най-често се използват карти. Aztec Glory следва тази норма, като по този начин адаптирането към геймплея е много по-лесно.

Когато рундът започне, ще видите ред карти с лицето надолу, като вдясно от вас има две възможности: червено или черно. Изберете цвета, за да активирате играта в разкриване на действителната карта, скрита от погледа. Ако успеете, ще получите още един шанс да опитате късмета си, ако сбъркате, ще загубите печалбата си.

Заради славата

След като изиграхме Aztec Glory доста подробно, трябва да отбележим колко прозаичен е геймплеят, след като влезете в него; в началото всичко може да е ново за вас, но след няколко завъртания ще се почувствате така, сякаш играете със стар приятел. Това може да работи както в полза, така и против цялостното ви удоволствие от това заглавие.

Ще намерите демо версия на слота Aztec Glory във Iconomist сега! Това е идеалният начин да разберете дали този слот и неговите бонуси са подходящи за вас, преди да заложите истинските си пари.
Вижте нашите предложения за онлайн казина. Ние насочваме нашите играчи само към най-добрите сайтове, така че можете да бъдете сигурни, че играете игри като Aztec Glory онлайн слот в реномиран сайт.
Слот машината Aztec Glory има пет барабана, които можете да завъртите. Научете повече за този тип слот игра и за другите, които можете да опитате, в това ръководство тук.
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете Aztec Glory за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете Aztec Glory за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo Aztec Glory

Aztec Glory

EGT Interactive