nom jeux
logo Book of Magic

Book of Magic

EGT Interactive

👀 Тема Магия
💎 Летливост low

Book of Magic

Ако обичате героичните слотове с магически фантазии, тогава ще останете очаровани от "Book of Magic" - супер онлайн слот игра от EGT. Ще бъдете моментално пренесени в далечна страна, където ще имате шанса да получите богата награда за намирането на тайнствени заклинания, сандъци със съкровища и скиптър на властта, докато можете да спечелите още по-големи награди за спасяването на красивата принцеса и убиването на злия магьосник. Можете също така да откриете Дивата книга на магията за допълнителни бонуси и да проверите дали бъдещето ви е щастливо в разпръснатите кристални топки.

Това фантастично приключение не трябва да струва много, тъй като има комбинации от залози и стойности на кредитите за всеки вкус, а ако обичате да играете, докато сте навън, можете дори да станете герой чрез най-новото си устройство iPad или таблет с Android.

Целувка за герой

Тази решетка с 5 x 3 барабана предлага гледки от този магически свят, но най-важното определено са анимациите, когато печелите. Книгата на магията се отваря и изписва поздравления на празна страница, скиптърът на властта излъчва зелена светкавица, а красивата принцеса, която току-що сте спасили, ви издухва целувка, която ще накара сърцето ви да се разтупти.

Магически пари

Няма определен ред, в който да откривате символите или да печелите награди, но най-ниските награди, които можете да спечелите, са тайнствените букви и цифри, за които се смята, че са част от арсенала от заклинания на зъл магьосник. Вземете ги, тъй като тогава той няма да може да използва тези заклинания върху вас, и ще спечелите награди до 5000 монети за това. Намерете скиптъра на властта и можете да спечелите още до 5000 монети, което може да ви помогне да спечелите битката с магьосника, докато сандъците със съкровища могат да бъдат осребрени за до 8000 монети. Убийството на магьосника ще ви донесе до 15 000 монети, а спасяването на принцесата ще ви донесе още 15 000 монети.

Двата бонус символа в играта - книгата на магията и разпръснатата кристална топка - изпълняват две функции. Разпръснатото кристално кълбо може да ви насочи към бъдещото ви богатство с незабавни печалби до 200 000 монети, докато 3 или повече символа могат да задействат 15 бонус завъртания с възможност за повторно задействане, при които всички награди се утрояват. Книгата на магията също може да предложи незабавни печалби до 200 000 монети, като същевременно може магически да замени всички основни символи, за да създаде двойни печалби от таблицата с печалбите.

Каквито и да са магическите награди, ще имате възможност да се опитате да ги удвоите до 5 пъти във функцията Gamble. Просто отгатнете дали картата за игра ще бъде червена или черна, за да удвоите наградата си всеки път.

Омагьосващи залози

EGT със сигурност е размахала вълшебна пръчица над системата за залагане в играта и слот играчите от всички нива могат да се насладят на ролята на герой, когато им се прииска, благодарение на редица кредитни залози и кредитни стойности, които могат да се комбинират, за да отговарят на всички предпочитания за стил на игра.

Просто магия

В този тематичен онлайн слот има много големи награди, които можете да вземете по време на приключението, и много големи бонуси за успешните герои - сигурни сме, че ще се съгласите, че този слот е просто вълшебен!

 

Определено! Трябва да опитате слота Book of Magic безплатно, преди да играете с истински пари, за да разберете дали бонусите и механиката му ви харесват. Дайте му едно завъртане днес в Iconomist.
Просто разгледайте нашите отзиви. Екипът ни работи усилено, за да намери най-добрите онлайн казина, където можете да играете най-добрите игри като слота Book of Magic. Дори ще получите специален бонус за добре дошли!
Онлайн слотът Book of Magic е слот с 5 барабана и 3 реда. Разгледайте нашето ръководство за видовете слот машини, за да научите повече за този стил игра.
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете Book of Magic за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете Book of Magic за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo Book of Magic

Book of Magic

EGT Interactive