nom jeux
logo Egypt Sky

Egypt Sky

EGT Interactive

👀 Тема Египет
💎 Летливост low

Egypt Sky

Ако обичате слотове на тема търсене на съкровища, тогава ще харесате Egypt Sky - слот на тема древен Египет от EGT. По време на пътуването си ще имате възможност да разгледате много от историческите личности и забележителности на Египет, включително река Нил, бога на слънцето Ра, Клеопатра, колесници, теглени от коне, лодки и много йероглифи - а страхотната новина е, че можете да спечелите награди, ако забележите всички тях. Освен това ще имате възможност да спечелите много бонусни игри, включително Wild Ankhs, Scattered Niles, Gamble Feature и Jackpot Pick-Me Bonus.

Въпреки шанса да се запознаете с няколко века от историята на Древен Египет в рамките на едно пътуване - билетите не трябва да ви струват скъпо с голямо разнообразие от кредитни залози и кредитни стойности, които отговарят на всички вкусове. Можете дори да разгледате забележителностите с помощта на любимите си мобилни джаджи.

Тайните на фараоните

Много изследователи на Древен Египет предполагат, че тайните на фараоните и местонахождението на техните съкровища са скрити в йероглифите, а върху и около решетката на барабаните 5 x 4 има много тайни знаци. Разгадайте ги и те може би ще ви подскажат как да извлечете съкровището от прецизно изработените символи на Ра, Клеопатра и много тематични предмети.

Отидете на свобода в Египет

Има много начини да вземете у дома много съкровища от Египет, а намирането и разгадаването на някои от йероглифите е чудесен начин да започнете с награди до 2000 монети. Не оставяйте кораба си да отплава, тъй като те са на стойност до 4000 монети, докато колесниците ви очакват с до 8000 монети. Открийте малко от сексапилната кралица Клеопатра и ще спечелите до 10 000 монети, докато открийте бога на слънцето Ра и избягайте от гнева му и ще спечелите до не твърде скромните 40 000 монети.

Освен това ще искате да се развихрите в Древен Египет колкото се може повече, а Wild Ankhs са ключът към създаването на още повече печалби, тъй като могат да заместят всички останали символи, когато се появят на барабани 2, 3 и 4. Завъртете от 3 до 5 разпръснати символа Нил и ще спечелите от 3 до 7 безплатни завъртания, по време на които Wild Ankhs могат да се разширят и да покрият целия барабан. Разпръснатите нилски символи могат да донесат и незабавни печалби до 160 000 монети. След всяко завъртане може да имате късмета да спечелите и специалния Джакпот бонус. Ще бъдете отведени в специална стая, където ще намерите 12 карти за игра с лицето надолу. Просто започнете да ги избирате, за да откриете незабавни награди - и можете да продължите да избирате, докато намерите 3 карти от една и съща боя. Всички печалби, по-малки от 15 000 монети, могат да бъдат заложени и във функцията Gamble, в която просто трябва да познаете дали дадена карта ще бъде червена или черна.

Резервирайте билета си

Всеки играч може да играе на всички 40 печеливши линии при всяко завъртане и просто трябва да изберете комбинация от кредитен залог и кредитна стойност, която да отговаря на вашия бюджет или стил на игра. Стойностите на кредитите започват от 0,01 монети, а кредитните залози варират от 40 до 800.

Надолу по реката

С много награди и бонуси в тази онлайн слот игра, посветена на лов на съкровища в Древен Египет, скоро няма да ви продадат в реката - дори в Нил!

Точно тук в Iconomist, ние предлагаме демо на слота Egypt Sky. Но това не е всичко. Можете да играете безплатно и на хиляди други игри.
Безопасната и отговорна игра трябва да бъде приоритет за всеки геймър. Ако искате да намерите място, на което да играете слота Egypt Sky, разгледайте нашия списък с безопасни онлайн казина.
Ако обичате игралните автомати от ретро игралните зали и епохата на Древен Египет, слотът Egypt Sky е идеален за вас. Той е един от най-добрите ни онлайн слотове.
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете Egypt Sky за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете Egypt Sky за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo Egypt Sky

Egypt Sky

EGT Interactive