logo More Lucky & Wild

More Lucky & Wild

EGT Interactive

👀 Тема Класическо казино
💎 Летливост low

More Lucky & Wild

More Lucky & Wild : не е лошо име за слот игра. Покажете ми комарджия, който не би могъл да използва малко късмет на своя страна. Покажете ми геймър, който не иска да се наслади на диво време, играейки на покери.

Играта More Lucky & Wild е дело на софтуерния пакет Euro Games Technology (EGT) и определено е със старомоден дизайн - въпреки че беше пусната сравнително скоро, през 2014 г. Слот машината с 5 барабана, която разполага с 20 печеливши линии, следователно е посветена на плодове, плодове и още плодове. Всъщност на барабаните има и няколко нехранителни символа. Има например щастливи 7, златна камбанка на свободата и червено-златна звезда.

Играта More Lucky & Wild ще бъде позната на всеки, който някога е пускал дребни пари в машината за плодове в местната кръчма. Така имаме кликащи барабани, зелен фон, подобен на байц, и прости анимации. Добре де, тази игра не е точно на върха на света на онлайн игрите. Но все още не я изключвайте...

По-прости времена, по-лесни игри

Няма как да го заобиколим: More Lucky & Wild е лесна за игра и лесна за разбиране. В долната част на решетката ще откриете всички необходими данни: сума на последната печалба, залог на линия, стойност на кредита, важния бутон за изключване на звука (след известно време клаксоните на барабаните започват да изнервят) и раздел Информация, който ви отвежда до таблицата с печалбите. От двете страни на барабаните са разположени цифри, обозначаващи печелившите линии.

Самите икони на барабаните включват череши, портокал, клин диня, стрък къпини и златна камбанка на свободата. Има и гореспоменатата червена 7, както и златна подкова, червено-златна звезда и четирилистна детелина.

Над барабаните до всяка икона с цвят на карта ще видите стойност. Към всеки костюм е прикрепено различно число и може да получите шанс да спечелите сумата на всеки етап - повече за това по-късно.

Плодово подхранване

На барабаните има много плодове, но в действителност плодовите символи не носят особено добри печалби. Пет къпини или дини например носят само 150 печалби, а четири - само 20. Портокалите и черешите са още по-зле: пет от тях изплащат само 100. Въпреки това можете да очаквате по-големи печалби на други места. Пет късметлийски седморки дават 400 печалби, а четири - 50; пет камбанки дават 200 печалби; пет диви подкови дават 5000 печалби, а четири - 200.

Най-доходоносният символ обаче е червено-златната звезда. Попаднали на пет от тези красавици, Вие ще разказвате за чудесата на космоса на всеки, който Ви чуе; ще се втурнете към банката, за да внесете печалбата си от 4000 лв. Четири звезди носят 400, а три - 100.

Приземяване на детелината, отново и отново

Зелената четирилистна детелина се появява на втори и четвърти барабан и може да се разшири, за да покрие всички съседни позиции. Този разширяващ се уайлд символ със сигурност може да доведе до големи печалби; детелината замества всички символи с изключение на червено-златния скатер. Скатерът, между другото, не е свързан с безплатни завъртания; той просто е най-високоплатежният символ в играта.

Уайлд символът подкова може да замества други символи, въпреки че не може да замени звездата или детелината. Използвайте подковата и детелината, за да конфигурирате печалби от линии.

За да спечелите един от четирите прогресивни джакпота, просто трябва да имате малко късмет на своя страна; бонусът Jackpot Card Mystery се задейства изцяло на случаен принцип. Ако сте един от малцината избрани, ще бъдете прехвърлени към втори екран, където трябва да съчетаете три цвята карти. Тук се появяват стойностите, разположени над барабаните: който цвят съвпадне, ще спечели съответната сума на джакпота.

Късметът е основният фактор, който определя дали ще имате шанс да се възползвате от мистериозния бонус, но от опцията за залагане е много по-лесно да се възползвате. Можете да натиснете Gamble, когато полето светне, което обикновено се случва след печалби от редовни печеливши линии. Просто изберете цвета на картата, която дилърът разкрива - червен или черен - за да удвоите печалбата си.

Струва си да се опитате?

Ако сте взискателен геймър, със сигурност можете да намерите по-добри слот игри. Ако обаче жадувате за простотата на старите игри с плодове, тази почти сигурно ще утоли жаждата ви.

Имаме тонове демо версии на игри, които можете да изпробвате точно тук, във Iconomist, включително слот машината More Lucky & Wild. Опитайте, без да харчите нито цент сега!
Да, можете да играете слота More Lucky & Wild в много нови онлайн казина днес. Съставихме списък, който да ви помогне да намалите възможностите!
Когато играете на слот машината More Lucky & Wild, ще се насладите на всички специални функции. Обърнете внимание на играта с хазартни игри и мистериозния бонус!
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете More Lucky & Wild за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете More Lucky & Wild за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo More Lucky & Wild

More Lucky & Wild

EGT Interactive