nom jeux
logo Versailles Gold

Versailles Gold

EGT Interactive

👀 Тема Приключение
💎 Летливост low

Versailles Gold

Ако някога сте си мислели, че имате качествата на велик миротворец - тогава е време да получите богато възнаграждение за това, като играете "Versailles Gold" - интригуваща онлайн слот игра от EGT. Кралското семейство на Версай и Католическата църква са в пререкания и Вашата задача е да ги обедините и да ги накарате да подпишат споразумение, като му дадете кралския печат за одобрение. Играйте я в сайтовете за хазарт на EGT и можете да спечелите награди за това, че сте накарали краля, кралицата и кардинала да се вразумят, като същевременно можете да спечелите и бонус игри и функции, включително Wild Royal Seals, Scattered Royal Seal Free Spins, Expanding Symbols, Jackpot Cards Bonus и Double-Your-Money Gamble Feature.

Можете дори да проведете мирните си преговори на най-новата си мобилна джаджа, докато има залози за завъртане, които да отговарят на всички стилове на слот игра, благодарение на широката гама от комбинации от кредити и кредитни залози.

Дворецът Версай

Дворецът Версай е една от най-забележителните сгради в света и представлява чудесен фон за тази игра с 5 x 3 барабана, която предлага на играчите 10 печеливши линии, както и множество възможности за печалба.

Награди за двореца

Можете да спечелите всички награди и бонуси още от първата дума на усилията си за постигане на мир, а наградите, които можете да очаквате, включват до 3000 монети за намиране на мистериозните букви, които може да са ключът към част от мирните преговори. Можете също така да спечелите до 15 000 монети за намирането на кралската карета, което е същото като за довеждането на кардинала на масата за преговори. Кралицата ще трябва да бъде убеждавана малко повече, за да се присъедини към мирните преговори, поради което нейното убеждаване струва до 40 000 монети, докато кралят вероятно ще бъде най-труден за убеждаване, поради което той струва до 100 000 монети.

Това, от което наистина се нуждаете, за да финализирате договора, е да се сдобиете с кралския печат, който може да ви донесе незабавна награда от до 50 000 монети. Освен това той може да стане Wild и да замени всички основни символи, за да създаде множество други награди. Три кралски печата навсякъде на барабаните ще задействат и 12 безплатни завъртания, по време на които един символ ще се разшири, за да покрие целия барабан. Бонусът Jackpot Cards може да бъде присъден на случаен принцип и тогава ще бъдете прехвърлени на бонус табло, съдържащо 12 карти за игра. Продължавайте да избирате карти, за да разкриете награди, докато не обърнете 3 карти от една и съща боя. Ако желаете, можете също така да опитате да удвоите всяка награда под 7000 монети във функцията за удвояване на парите, като правилно предвидите цвета на една игрална карта.

Залогът е голям

В ръцете ви може да е не само религиозното бъдеще на Франция, но и перфектните залози за завъртане, които отговарят на предпочитания от вас тип слот игра. Просто комбинирайте кредитни залози от 10 до 200 и кредити от 0,01 до 1,0 монети, за да направите перфектния си залог за завъртане.

Чисто злато

С такъв вълнуващ конфликт в центъра на вниманието и с големи награди и бонуси за разрешаването му - сигурни сме, че ще се съгласите, че тази игра е чисто злато!

You don’t need to go to any other sites to play the Versailles Gold online slot for free because we have a demo version waiting for you to try out today here at Iconomist!
Да, ако разгледате нашия списък с препоръчани казина с истински пари, би трябвало да успеете да намерите идеалния сайт, за да играете слота Versailles Gold сега.
EGT е доставчик на софтуер с най-висок рейтинг и затова не е изненада, че слотът Versailles Gold попадна в нашия списък с най-добрите онлайн игри. Защо да не го изпробвате?
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете Versailles Gold за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете Versailles Gold за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo Versailles Gold

Versailles Gold

EGT Interactive